Supportersvereniging PSV maakt zich ernstige zorgen

Reacties

De fans van PSV zijn niet te spreken over de huidige gang van zaken in Eindhoven. Donderdag is er een statement naar buiten gebracht door zeven supportersverenigingen, waarin werd aangedrongen op mutaties in de trainersstaf en het vertrek van technisch manager Marcel Brands.

Supportersvereniging PSV maakt zich ernstige zorgen

Het statement is afkomstig van de fans die we tezamen als harde kern kunnen omschrijven. Ook de grootse fanclub deelt de zorgen van de aanhang, maar opteert in deze wel voor de dialoog. 'De Supportersvereniging PSV maakt zich ook grote zorgen over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren', laat de fanclub vrijdag weten.

'Langzaam maar zeker zijn we afgegleden naar een voor een topclub onwaardig niveau. Dit signaal hebben wij ook meerdere malen laten horen. In een recent gesprek met commissaris Hans van Breukelen hebben wij onze zorgen overgebracht en is afgesproken om na het seizoen aan tafel te gaan met de directie in nieuwe samenstelling en de rvc.'

PSV begon het seizoen met hoge verwachtingen na de uitstekende start in de voorronde van de Champions League. Nadat de Eindhovenaren Zulte Waregem opzij hadden gezet, bleek AC Milan in de volgende ronde te sterk. De voortvarende seizoenstart van de ploeg van trainer Phillip Cocu kreeg echter geen vervolg. PSV bezet, met nog één speelronde voor de boeg, de vierde plaats en loopt wederom deelname aan de Champions League mis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.