Supportersprotest laat Liverpool niet onberoerd

Reacties

Liverpool is er veel aan gelegen de supportersonrust zo snel mogelijk in de kiem te smoren. Zaterdag vond tijdens het thuisduel met Sunderland (2-2) een uniek en vergaand protest plaats tegen de stijgende ticketprijzen.

Supportersprotest laat Liverpool niet onberoerd

In de 77ste minuut verlieten duizenden fans het stadion. 'Football without fans is nothing', was op hun spandoeken (foto) te lezen. Dat voetbal lijdt onder de afwezigheid van publiek werd direct treffend duidelijk, toen Liverpool zonder de steun van zijn fans een 2-0 voorsprong verspeelde en Sunderland een punt uit het vuur zag slepen (2-2).

De acties laten de club niet onberoerd, want Sky Sports meldt dat het bestuur van Liverpool naar aanleiding van de ophef overweegt af te zien van de voorgenomen prijsstijging.

Manager Jürgen Klopp baalt van de commotie rond de ticketprijzen bij Liverpool. 'Dit willen we niet', zei de Duitser. 'We willen niet dat mensen het stadion verlaten voordat de wedstrijd is afgelopen.' De manager, die herstellende is van een blindedarmoperatie, meldde dat er aan gewerkt wordt: 'Wat ik weet is dat iedereen binnen de club hard op zoek is naar een oplossing.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.