Supporters krijgen waar voor hun geld na bliksemstart in Dortmund

Reacties

Borussia Dortmund en Ajax sluiten zondag hun voorbereiding op het nieuwe seizoen af en hebben daarbij zin om het publiek te vermaken. Al binnen zes minuten hebben beide elftallen een doelpunt weten te maken.

Supporters krijgen waar voor hun geld na bliksemstart in Dortmund
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
3 - 1
Ajax
Ajax

Het leeuwendeel in het goedgevulde Signal Iduna Park mocht als eerste juichen. Een knappe aanval van de thuisploeg belandde op de linkerflank waar Mats Hummels voorgaf met de buitenkant van zijn voet, Julian Brandt was de man die de puntgave assist tot doelpunt mocht promoveren. Ongetwijfeld zal er na afloop geanalyseerd worden wat de statische Ajax-verdediging op dat moment beter had kunnen doen, maar in de wedstrijd was daar geen tijd voor.

Amper een minuut na het Duitse doelpunt was het namelijk alweer gelijk. Een voorzet van Steven Bergwijn belandde bij spits Brian Brobbey, die overigens ook erg veel ruimte kreeg. De aanvalsleider van de Amsterdammers liet de bal knap van zijn hoofd glijden zodat BVB-goalie Alexander Meyer kansloos was: 1-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.