Superstart in Premier League voor Huddersfield Town

Reacties

Huddersfield Town heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Na de afgetekende 3-0 zege bij het Crystal Palace van Frank de Boer werd nu in eigen huis medepromovendus Newcastle United verslagen: 1-0.

Superstart in Premier League voor Huddersfield Town

Met Rajiv van La Parra in de basis begon Huddersfield aan het thuisduel met Newcastle, dat in de eerste speelronde moest buigen voor Tottenham Hotspur (0-2). In het eerste bedrijf was de thuisploeg sterker, maar waren grote kansen schaars. Newcastle was met een schot van Matt Ritchie nog het dichtst bij een treffer, maar doelman Jonas Lössl had een adequaat antwoord in huis.

Kort na rust was het wel raak. Aaron Mooy (foto), die ook tegen Palace al indruk maakte met zijn bevlogen spel, krulde de bal in de verre hoek. Hij was daarmee het eindstation van een lange aanval (zie tweet). In de slotfase kregen beide ploegen nog kansen, maar werd er niet meer gescoord.

Omdat het bij 1-0 bleef is Huddersfield de trotse bezitter van het volle pond. Dat geldt in de Premier League ook voor Manchester United en West Bromwich Albion. Newcastle is nog altijd zonder punten. Voor Huddersfield ging de wedstrijd toch al de boeken in; het was het eerste thuisduel in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.