Sunderland voor tiende wedstrijd op rij zonder zege

Ook het thuisduel met Stoke City leverde Sunderland geen overwinning op. De ploeg van manager Steve Bruce kwam niet verder dan 0-0 en wacht nu al tien duels op een zege.

Sunderland voor tiende wedstrijd op rij zonder zege

Juist de thuiswedstrijd tegen Stoke leek een ideale gelegenheid weer eens drie punten bij te schrijven. The Potters stonden voorafgaand aan het duel twaalfde, één positie hoger dan Sunderland. Het verschil tussen beide ploegen was één punt, ook al speelde Stoke twee wedstrijden minder. De bezoekers verloren vier van hun laatste vijf uitduels en scoorden slechts één keer.

Maar het lukte Sunderland niet zijn thuispubliek te imponeren. Beide ploegen creëerden nagenoeg geen uitgespeelde kansen, ook al was de thuisploeg vooral in de tweede helft wel de bovenliggende partij. Na het inbrengen van Frazier Campbell en Boudewijn Zenden werd Sunderland iets dreigender, maar verder dan wat ongevaarlijke schoten van afstand kwam de ploeg niet.

Het bleef bij 0-0 in het Stadium of Light, waardoor Sunderland voor de tiende wedstrijd niet wist te winnen en verzuimde Stoke in te halen op de ranglijst. The Black Cats hebben slechts vier punten meer dan Hull City, dat de negentiende plaats bezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen