Sunderland haalt met N'Doye concurrent voor Lens

Reacties

De strijd om een basisplaats bij Sunderland wordt er flink heviger op voor Jeremain Lens. De club heeft met Dame N'Doye een nieuwe aanvaller aangetrokken.

Sunderland haalt met N'Doye concurrent voor Lens

De dertigjarige Senegalees komt over van Trabzonspor, dat hem voor de rest van het seizoen verhuurt aan Sunderland. N'Doye is geen onbekende in de Premier League en ook niet in Oost-Engeland, want hij bracht de helft van het seizoen 2014/15 door bij streekgenoot Hull City. Daar maakte hij vijf doelpunten in vijftien wedstrijden.

N'Doye kwam eerder uit voor onder meer Lokomotiv Moskou en FC Kopenhagen. Vooral bij die laatste club was hij bijzonder trefzeker, want in drie seizoenen maakte hij 57 doelpunten. N'Doye is na Jan Kirchhoff (afkomstig van Bayern München) de tweede aanwinst van Sunderland deze maand.

Lens
Hoewel de concurrentie voor Lens dus is toegenomen, zegt de aanvaller zich juist weer goed te voelen. 'Ik heb een lastige tijd achter de rug', doelt hij op het ontbreken in de wedstrijdselectie en zijn reserverol als gevolg van een conflict met manager Sam Allardyce. Inmiddels heeft ook de coach dat achter zich gelaten en loofde hij Lens na zijn rentree. 'Tegen Arsenal speelde ik mijn eerste hele wedstrijd in een paar maanden. Ik voel me goed en hoop meer te gaan spelen. Ik wil helpen in de strijd tegen degradatie. Ik wil het verleden ook achter me laten. Het is mooi dat de manager lovende woorden heeft uitgesproken, maar ik richt me nu op de toekomst', aldus de aanvaller, die ook nog steeds bij Ajax op de lijst staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.