Sunderland diep in blessuretijd gelijk tegen Arsenal

Arsenal is op bezoek bij Sunderland tegen puntenverlies aangelopen. In de vijfde minuut van de blessuretijd schoot Darren Bent de gelijkmaker binnen tegen tien man van Arsenal (1-1).

Al in de dertiende minuut kwam Arsenal op voorsprong, door een gelukkig doelpunt van Cesc Fabregas. Hij jaagde Anton Ferdinand op en deze schoot tegen de Spanjaard aan. Met een grote boog vloog de bal van zo'n veertig meter over Simon Mignolet en bezorgde de bezoekers zo een voorsprong. Fabregas liep echter ook een blessure op en werd vervangen door Rosicky.

In de 55ste minuut ontving Alexandre Song zijn tweede gele kaart en werd van het veld gestuurd, waardoor The Gunners met tien man verder moesten. Rosicky had de wedstrijd twintig minuten later moeten beslissen, maar de invaller miste een strafschop. Sunderland bleef geloven in een goede afloop en het slotoffensief werd diep in blessuretijd beloond door de gelijkmaker van Bent.

Door het gelijkspel komt Arsenal op elf punten uit vijf wedstrijden, waardoor de ploeg van manager Arsène Wenger tweede blijft. Sunderland heeft zes punten en staat tiende in de Premier League.