Subjectieve Jol: 'Ik had Sidwell rode kaart niet gegeven'

Martin Jol vindt het niet terecht dat Steve Sidwell in de twaalfde minuut een rode kaart kreeg tijdens het thuisduel met Arsenal (0-1). De manager van Fulham acht het een te zware straf.

'Ik had die kaart niet gegeven, maar ik ben niet objectief. Zijn timing was verkeerd, al was het niet zijn intentie', reageerde Jol na de wedstrijd. 'De rode kaart verpestte het duel een beetje, maar we hebben gevochten als leeuwen en hadden zelfs de betere kansen.'

Met een man meer kwam Arsenal kort voor rust op 0-1 dankzij een kopgoal van Per Mertesacker en het gaf die voorsprong niet meer uit handen. Ook niet nadat in blessuretijd ook Olivier Giroud rood had gekregen voor een tackle op Stanislav Manolev en beide clubs met tien man eindigden.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.