Suarez: 'Zou graag nog eens met Ronaldo samenspelen'

Door de ophef die is ontstaan is na zijn bijtincident zou Luis Suarez (26) willen vertrekken bij Liverpool en uit Engeland. Dinsdag zorgde de Uruguayaan zelf nog maar eens voor meer onzekerheid over zijn toekomst.

Suarez: 'Zou graag nog eens met Ronaldo samenspelen'

'Ik zou graag nog eens samenspelen met Cristiano Ronaldo', vertelde Suarez over de Real Madrid-sterspeler vanuit Venezuela waar hij dinsdagavond met Uruguay een cruciaal WK-kwalificatieduel zal afwerken. Met de huidige zevende plek is het mondiale eindtoernooi van volgend jaar zomer immers nog ver weg voor de Zuid-Amerikaanse kampioen.

Suarez stond ook nog even stil bij het gememoreerde incident, waarbij hij Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic in de arm beet. Het kwam de spits op tien duels schorsing te staan, waarvan nog zes resterend voor komend seizoen.

'Ik was het even helemaal kwijt', aldus Suarez. 'Het was ook puur mijn fout. Hij had er niks mee te maken. Ik was gewoon boos dat ik even daarvoor een penalty had weggegeven. Ik kan het niet uitleggen of goed praten. Mijn excuses. Maar de reacties die ik vervolgens kreeg, die waren buiten alle proporties.'

Na het WK-kwalificatieduel van dinsdagavond wacht voor Suarez het toernooi om de Confederations Cup in Brazilië. Daar fungeren achtereenvolgens Spanje, Nigeria en Tahiti als tegenstander.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen