Suarez tien dagen na operatie weer op veld

Reacties

Uruguay-bondscoach Oscar Tabárez heeft maandag de WK-voorbereiding hervat met zijn volledige selectie. Ook de geopereerde Luis Suarez liet zich zien op het trainingsveld.

Suarez tien dagen na operatie weer op veld

Tien dagen voor de start van het WK meldde de spits van Liverpool zich in het kamp van La Celeste, tien dagen nadat hij onder het mes was gegaan om verlost te worden van een knieprobleem.

Een week na de meniscusoperatie werd het optimisme over de WK-deelname van Suarez ondersteund door opmerkingen van teamarts Alberto Tan. 'Het herstel van de linkerknie gaat goed vooruit.'

Maandag keerde hij na tien dagen rust terug in het trainingskamp om zijn herstel voort te zetten. De aanvaller beperkte zich nog wel tot een individueel programma. Volgens Uruguayaanse media is het twijfelachtig of Suarez het eerste groepsduel met Costa Rica van 14 juni gaat halen. Hij richt zich voornamelijk op de duels met Engeland (19 juni) en Italië (24 juni).

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.