Suárez schiet Levante naar late winst tegen Espanyol

In de Primera División heeft Levante een knappe overwinning geboekt op bezoek bij Espanyol: 1-2. Las Granotas schuiven daardoor op naar de begeerde vierde plaats. Deze klassering geeft aan het einde van de rit recht op deelname aan de voorronde van de Champions League.

Juist op het moment dat de ploegen zich leken te hebben neergelegd bij een gelijkspel, kegelde Rubén Suárez in de voorlaatste minuut een vrije trap (getoucheerd door de muur) binnen: 1-2. Een kwartier voor tijd maakte Kalu Uche namens Espanyol gelijk. Valdo had in de eerste helft Levante op voorsprong had gezet.

De ploeg van trainer Juan Ignacio Martínez schuift met de winst op naar plaats vier met 35 punten uit 24 duels. Espanyol blijft staan op 33 punten en zakt naar plaats zes. Málaga is na de winst op Real Zaragoza nummer vijf in de rangschikking. Foto: VI Images