Suarez rockt er op los, ophef over Panini-plaatjes

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Suarez rockt er op los, ophef over Panini-plaatjes

•  Luis Suarez swingt er in de Premier League flink op los. Mede door zijn dadendrang ligt Liverpool op koers om voor het eerst sinds 1990 weer kampioen te worden. De Uruguayaan is echter ook goed met een gitaar, zo is in bovenstaande reclame te zien.

•  Bij ieder toernooi slaat de blinde paniek onder verzamelaars weer toe. Het Panini-album moet vol. En ook traditioneel: de plaatjes die gestolen worden. In Rio de Janeiro is een vrachtwagen met 300.000 plaatjes ten prooi gevallen aan overvallers. Vier jaar eerder werd in Zuid-Afrika ook al een verdeelstation overvallen waarbij 135.000 pakjes buit gemaakt werden. Wij gokken dat de overvallers in Rio inmiddels hun boek wel vol hebben.

•  Wie daar dan niet in staat, is 1. FC Nürnberg-aanvaller Josip Drmic. De Zwitser heeft in Duitse media, ja echt waar, laten weten daar zeer teleurgesteld over te zijn. We leven met de topscorer (zestien goals in de Bundesliga) van de club die onlangs Gertjan Verbeek aan de kant zette mee. Hij moet nu door een zware periode gaan.

•  Over WK-gekte gesproken. Het Belgische Nieuwsblad  stelde een lijst op met bizarre en minder opmerkelijke eisen van WK-deelnemende landen. Bekijk hier het lijstje.

•  We besluiten met wat vrouwelijk schoon. In de Spaanse pers duikt de naam van Chelsea-verzorgster Eva Carneiro immers veelvuldig op deze dagen. Niet alleen omdat een Champions League-finale tegen Real Madrid, de club waar zij supporter van is, tot de opties behoort, maar ook omdat mevrouw een ferme trap in haar rechtervoet blijkt te hebben. Menig Chelsea-voetballer kan aan bovenstaande vrije trap nog een puntje zuigen.

'Het waren de twee ergste vrije dagen van mijn leven. We hebben nog steeds het gevoel dat we iets moeten rechtzetten.'
Ajacied Daley Blind wil de zure nasmaak van de vernedering in De Kuip, zondag was PEC Zwolle in de bekerfinale met 5-1 te sterk, wegspoelen met het binnenhalen van het kampioenschap. Daarvoor volstaat zondag bij Heracles Almelo een punt.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.