Suárez: 'Het was een van die dagen dat alles lukte'

Reacties

Met vier doelpunten was Luis Suárez de beul van Valencia, dat woensdag op weg naar de Copa del Rey-finale werd gekleineerd door Barcelona.

Suárez: 'Het was een van die dagen dat alles lukte'

'We hebben een van onze beste wedstrijden gespeeld', zei Suárez na de 7-0 overwinning op Valencia, waarmee Barcelona in de eerste halve finale de return een hamerstuk maakte. 'We hebben vanaf de aftrap gespeeld met overtuiging en intensiteit.'

De Uruguayaan onderstreepte dat met twee doelpunten in de eerste twaalf minuten. Die productie was de basis voor de show in Camp Nou met Valencia als figurant. Na een (valse) hattrick van Lionel Messi tekende Suárez met weer twee goals voor het passende sluitstuk.

'Het was een van die dagen dat alles erin ging wat ik probeerde', keek Suárez terug op zijn avond. 'Ik scoor om het team aan prijzen te helpen. Het liefst met zoveel mogelijk doelpunten, maar het belangrijkst is dat we onze goede vorm houden.'

In tegenstelling tot Messi en Suárez beleefde Neymar een mindere avond. De pogingen hem te betrekken in de Barcelona-productie mislukten. 'We zochten hem omdat hij een strafschop miste. We wilden dat hij gelukkig zou zijn, maar hij weet dat de doelpunten in golven komen. Hij is blij voor de ploeg', aldus Suárez.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.