Suárez hakt knoop door en wordt gepresenteerd bij Grêmio

Reacties

Luis Suárez vervolgt zijn loopbaan definitief bij het Braziliaanse Grêmio. De aanvaller bereikte in een eerder stadium al een akkoord over een contract voor twee jaar en is nu gepresenteerd bij zijn nieuwe club. Met een vermeend jaarsalaris van circa 3,3 miljoen euro zou Suárez op zijn 35ste de best betaalde speler van de Braziliaanse club worden.

Suárez hakt knoop door en wordt gepresenteerd bij Grêmio
© Pro Shots

Grêmio promoveerde vorig seizoen vanuit de Série B naar de Série A en probeert een sterke selectie samen te stellen om te overleven op het hoogste niveau. Suárez moet het uithangbord worden van de club. De Uruguayaan stond ook in de belangstelling van het Mexicaanse Cruz Azul, dat naar verluidt 2,8 miljoen euro per jaar bood, en werd gelinkt aan clubs uit Saoedi-Arabië en de Major League Soccer. 

De 35-jarige Suárez zou vorige week vrijdag in een videocall zijn jawoord hebben gegeven aan Grêmio, waarna zijn zaakwaarnemer de laatste details afhandelde. Hij keerde in de zomer van 2022 terug bij zijn oude club Nacional. Zijn contract loopt af bij de jaarwisseling, dus kan Suárez transfervrij overstappen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.