Suárez: 'Een comeback om van te dromen'

Reacties

Luis Suárez houdt mooie herinneringen over aan zijn rentree in het nationale elftal van Uruguay. Door een doelpunt van de aanvaller van Barcelona hield La Celeste een punt over aan het WK-kwalificatieduel met Brazilië. De aanvalsleider waande zich in een droom.

Suárez: 'Een comeback om van te dromen'

'Het was een comeback om van te dromen', besefte Suárez zich al direct na afloop van de confrontatie met de Brazilianen. De ex-Ajacied en voormalig aanvalsleider van FC Groningen was een kleine twee jaar lang de grote afwezige in de selectie van Uruguay. Suárez zat een langdurige schorsing uit, naar aanleiding van de beet in de schouder van Italië-verdediger Giorgio Chiellini in de groepsfase van het wereldkampioenschap in Brazilië.

Bij zijn terugkeer in dat land liet hij zich met de 2-2 kort na rust van zijn goede kant zien. 'We waren verrast dat ze al zo snel scoorden en konden daardoor ons strijdplan al vroeg omgooien', analyseerde Suárez, direct aanvoerder van Uruguay. 'Gelukkig toonde het team, zoals altijd, vechtlust en karakter en hebben we de wedstrijd nog wat meer naar ons toe kunnen trekken. Dat ik de gelijkmaker liet noteren was best emotioneel voor mij. Ik heb echt geleden onder mijn schorsing. Gelukkig heb ik altijd steun gehad van mijn vrouw en twee kinderen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.