Stuttgart spreekt vertrouwen uit in Stevens

Reacties

Huub Stevens blijft ondanks het teleurstellende resultaat vrijdag thuis tegen Hertha BSC (0-0) aan als trainer van VfB Stuttgart. Technisch manager Robin Dutt sprak een dag later zijn vertrouwen uit.

Stuttgart spreekt vertrouwen uit in Stevens

Voor het duel met Hertha meldden Duitse media dat Stevens ontslagen zou worden als er niet gewonnen zou worden, maar ook na het gelijkspel mag hij aanblijven. 'We zijn ervan overtuigd dat hij in deze situatie de juiste man is', liet Dutt zaterdag weten. 'Hij heeft de overtuiging en de ervaring die we nodig hebben.'

Sinds Stevens op 25 november terugkeerde bij Stuttgart, dat hij een seizoen eerder voor degradatie behoedde, vergaaarde de club elf punten in twaalf duels. Slechts twee keer wonnen Die Schwaben, waardoor zij nog altijd de laatste plaats bezetten in de Bundesliga.

'We hebben gezegd dat het geen makkelijke weg zou gaan worden. Die weg is nu nog lastiger geworden', reageerde Stevens vrijdag na de wedstrijd tegen Hertha. 'Natuurlijk zijn we teleurgesteld. Als je ziet hoeveel de jongens hebben geïnvesteerd en wat ze ervoor terug hebben gekregen, dan is het zonde.'

VfB Stuttgart komt komende vrijdag weer in actie. De ploeg van Stevens gaat dan op bezoek bij Bayer Leverkusen, de huidige nummer vier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.