Stuttgart maakt misère bij Rangers compleet

VfB Stuttgart en Unirea Urziceni bepalen op 9 december in een rechtstreeks duels wel van beide ploegen Sevilla zal vergezellen naar de laatste zestien van de Champions League.

Stuttgart maakt misère bij Rangers compleet

Glasgow Rangers-VfB Stuttgart 0-2Glasgow Rangers moest opnieuw een pijnlijke thuisnederlaag slikken in Groep G van de Champions League. Nadat Sevilla en Unirea Urziceni eerder al met 4-1 hadden gewonnen op Ibrox, ging Stuttgart er met een 2-0 zege vandoor. De Duitsers waren veel beter dan de Schotten. Sebastian Rudy en Zdravko Kuzmanovic waren de doelpuntenmakers aan de zijde van Stuttgart.

Unirea Urziceni-Sevilla 1-0Het al geplaatste Sevilla was de betere ploeg in Roemenië, maar Unirea Urziceni pakte op gelukkige wijze drie punten. Vlak voor rust kopte Sevilla-verdediger Ivica Dragutinovic de bal onnodig in zijn eigen doel. De thuisclub hield de onverwachte voorsprong tot het eindsignaal intact.

Met 8 punten heeft Unirea de beste papieren om samen met Sevilla naar de volgende ronde te gaan. De Roemenen moeten op de laatste speeldag op bezoek bij VfB Stuttgart dat de onderlinge confrontatie moet winnen om Champions League-deelnemer te blijven. Voor Glasgow Rangers zit het Europese avontuur er na de uitwedstrijd tegen Sevilla op.

Bekijk hier al onze video's