Stuntploeg AFC hoopt op Feyenoord: 'Amsterdam tegen Rotterdam, prachtig'

Reacties

AFC mag met recht dé verrassing van het huidige TOTO KNVB-bekertoernooi genoemd worden. Er werd na de 1-0 overwinning op TOP Oss dan ook hardop gedroomd.

Stuntploeg AFC hoopt op Feyenoord: 'Amsterdam tegen Rotterdam, prachtig'

Trainer Ulrich Landvreugd, die met zijn ploeg eerder Telstar al op historische wijze uitschakelde, kon zijn geluk niet op. 'We hebben weer gewonnen, dus wij zijn zeker één van de stuntploegen dit jaar. We wisten dat het mogelijk was tegen TOP. Ik vind niet dat we onverdiend gewonnen hebben, maar het was niet makkelijk', jubelde hij voor de camera van FOX Sports.

Het veld in het Olympisch Stadion was nauwelijks bespeelbaar. Goed voetbal was onmogelijk, maar Landvreugd zag zijn ploeg knokken voor elke meter. 'Het was wel een zware wedstrijd op een heel moeilijk veld. Ik heb weleens slechtere velden meegemaakt, maar op sommige plekken was het wel heel drassig. Het balletje viel goed voor ons vandaag, dat is prachtig.'

'De overwinning op Telstar was al heel mooi en vandaag in dit prachtige stadion was het al helemaal mooi. Het is wel een bekersprookje, ja. Nu hopen we op een heel mooie club, maar een wat kleinere club zou ook gunstig kunnen zijn. Zelf hoop ik op Feyenoord in het Olympisch Stadion. Laat ze maar naar Amsterdam komen. Het is prachtig om als Amsterdamse club tegen een Rotterdamse club te spelen. AFC Europa in? Dat gaan we zeker proberen, ja', sprak de coach met een brede glimlach.

Kletsnat veld
Bij TOP klaagde men na afloop vooral over het veld, waar meerdere grote plassen water op lagen. Aanvoerder Bryan Smeets: 'De omstandigheden vandaag… De eerste helft deden we het nog prima op zo’n droevig veld, maar we laten het na om te scoren. Zij gooien dan de beuk erin en de bal gaat er ook nog in. Dat is wel lullig, ja. Het veld was zo dramatisch. Ik denk dat iedereen vandaag heeft kunnen zien dat er niet gevoetbald had moeten worden. Het veld werd bovendien alleen maar slechter. Maar dan nog moet je de wedstrijd gewoon winnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.