Strootman maakt vrijdag rentree voor AS Roma

Reacties

Kevin Strootman zet vrijdag een grote stap in zijn revalidatie van een ernstige knieblessure. De Nederlander speelt dan een helft mee met het beloftenelftal van AS Roma.

Strootman maakt vrijdag rentree voor AS Roma

Het beloftenteam van Roma speelt vrijdagmiddag om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen de reserves van Avellino. Normaliter speelt het beloftenelftal van Roma op kunstgras, maar om het zekere voor het onzekere te nemen wordt speciaal voor de rentree van Strootman uitgeweken naar een natuurlijke ondergrond. 'Ik kan niet wachten op de wedstrijd', zei de Nederlander donderdag tegen La Gazzetta dello Sport.

Het worden Strootmans eerste speelminuten in meer dan een jaar voor Roma. Hij speelde zijn laatste wedstrijd op 25 januari 2015. Hij was toen net hersteld van een kruisbandblessure, maar een terugval wierp hem ver terug. Hij moest opnieuw onder het mes en was daardoor gedwongen zijn rentree tot drie keer toe uit te stellen. Hij hoopte in eerste instantie afgelopen zomer terug te keren, maar stelde die prognose later bij tot de herfst, maar zal dus uiteindelijk pas de komende weken weer in actie komen.

Roma nam Strootman medio 2013 over van PSV. Eerder kwam de 25-voudig international uit voor FC Utrecht en Sparta Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.