Strootman maakt rentree in wedstrijdselectie AS Roma

Reacties

Tijdens het thuisduel met Torino neemt Kevin Strootman op de bank plaats bij AS Roma. De 24-jarige middenvelder stond sinds maart buitenspel met een zware knieblessure.

Strootman maakt rentree in wedstrijdselectie AS Roma

Vorige maand hervatte Strootman de groepstraining bij AS Roma en de 25-voudig international van het Nederlands elftal is bijna klaar voor zijn eerste speelminuten. Italiaanse media meldden afgelopen week dat Strootman zondag zijn rentree zou maken bij het beloftenelftal van Roma, de Primavera, maar dat lijkt nu niet het geval.

Strootman scheurde op 9 maart een kruisband af in het duel met Napoli, die hem onder meer zijn deelname aan het WK kostte. AS Roma-trainer Rudi Garcia verkondigde vorige maand dat hij hoopt de middenvelder op 10 december weer tot zijn beschikking te hebben voor het Champions League-duel met Manchester City. Strootman ligt inmiddels voor op dat schema.

Dat de ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV zondag ook daadwerkelijk zijn eerste speelminuten sinds maart maakt, lijkt uitgesloten. In de Serie A kunnen clubs liefst twaalf spelers op de reservebank laten plaatsnemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.