Strijdlustige Pastoor wil van geen opgeven weten bij Sparta

Reacties

Hoewel Alex Pastoor beseft dat Sparta zondag met een nederlaag tegen ADO Den Haag (0-1) slechte zaken heeft gedaan in de race om handhaving, ziet de coach van de Rotterdammers wel degelijk aanknopingspunten.

Strijdlustige Pastoor wil van geen opgeven weten bij Sparta

'Het resultaat is slecht, maar we hebben gedaan wat we konden', stelde Pastoor bij FOX Sports. 'We hebben op alle mogelijke manieren geprobeerd de Haagse muur te slechten, maar dat is niet gelukt. We hebben niet veel grote kansen gecreëerd en de wedstrijd wordt uiteindelijk beslist door een schitterend afstandsschot, dat gebeurt nou eenmaal in de situatie waarin wij zitten', doelde hij op een gebrek aan fortuin.

'De concurrentie verliest ook, op eentje na. Het zal dus spannend blijven tot het einde', vervolgde Pastoor. 'Maar de manier waarop we het hebben aangepakt, toont wel dat deze groep leeft. Ze gaan tot de laatste snik verder knokken. Met mij ook', wilde hij van een vertrek niets weten. 'Als je de geest uit de fles ziet verdwijnen, moet je andere dingen doen. Maar daar is helemaal geen sprake van. Die geest zit nog gewoon in de fles.'

De Hagenaars speelden zich door de zege wél veilig. 'De blijdschap van ADO is zout in onze wonde, maar we hopen er over een paar weken ook zo bij te staan', zo besloot Pastoor, die met Sparta nog de zestiende plek bezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.