Streep door ADO-PSV bij politiestaking

Reacties

De wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV gaat niet door als de politiebonden komend weekeinde staken, zo heeft de gemeente Den Haag vandaag bekendgemaakt. Het competitieduel staat voor zaterdag op de agenda.

Streep door ADO-PSV bij politiestaking

Toen de politiebonden vorige week de stakingsplannen onthulde, was al duidelijk dat de doorgang van veel Eredivisie-wedstrijden tijdens de eerste speelronde onzeker zou zijn. Het is aan de burgemeesters om te beslissen over het spelen van de desbetreffende duels indien de staking doorgaat. De politie wil het werk in het openingsweekend van de competitie neerleggen. Alleen het duel tussen Feyenoord en FC Utrecht zou gespaard blijven van problemen, omdat Rotterdam tijdens de Tour de France al het slachtoffer werd van politie-acties.

Onzeker
Of de aangekondigde staking daadwerkelijk plaatsvindt, is voorlopig onzeker. De KNVB liet maandag aan VI weten dat er geen nieuwe ontwikkelingen zijn. De Nederlandse voetbalbond wacht de cao-onderhandelingen tussen de vakbonden en het Ministerie van Veiligheid en Justitie af en hoopt dinsdag meer duidelijkheid te krijgen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.