Straf voor intimiderende Kazim: geen Feyenoord-PSV

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft Colin Kazim-Richards niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de topper tegen PSV. De hoofdcoach kwam na overleg met de clubleiding tot deze beslissing.

Straf voor intimiderende Kazim: geen Feyenoord-PSV

Van Bronckhorst kwam tot dit besluit, 'mede omdat de spits vrijdag kort voor aanvang van de persconferentie intimiderend gedrag vertoonde ten opzichte van een verslaggever van de schrijvende pers'. Dat melden de Rotterdammers op de clubsite. De Engelse Turk moet zich maandagochtend melden in De Kuip.

De aanvaller van Feyenoord bedreigde kort voor de reguliere persconferentie voorafgaand aan het duel met nummer twee PSV Mikos Gouka, de verslaggever van het Algemeen Dagblad. De spits beet de journalist toe dat 'hij neer zou gaan.' Deze uitspraak herhaalde hij een aantal maal. De betrokken verslaggever had een artikel geschreven waarin hij kanttekeningen plaatste bij het gedrag van de spits tijdens het trainingskamp van de Rotterdammers in Portugal. Dit baseerde hij op verschillende bronnen binnen de Rotterdamse club, waar Kazim al langer onder vuur ligt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.