Stoke City legt publiekslieveling Bojan vast tot 2020

Reacties

Bojan Krkic heeft bij Stoke City een verbintenis tot 2020 getekend. De club heeft het contract van de ex-Ajacied, die een uitstekend seizoen doormaakt in Engeland, opengebroken en met twee jaar verlengd.

Stoke City legt publiekslieveling Bojan vast tot 2020

De 25-jarige Bojan kwam dit seizoen in de competitie negentien keer in actie voor Stoke en wist daarin vijf keer te scoren. Samen met Marko Arnautovic en Xherdan Shaqiri zorgt de Spanjaard voor de aanvallende impulsen bij The Potters, die op de elfde plaats staan. De supporters van Stoke lopen weg met de aanvaller, die in twee jaar tijd 41 keer uitkwam voor de club.

Bojan genoot zijn opleiding bij Barcelona, waar hij op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal maakte. Na huurperiodes bij AS Roma en AC Milan werd hij in de zomer van 2013 aan Ajax uitgeleend. In Amsterdam kwam de Spanjaard in 24 competitieduels tot vier doelpunten. Stoke City nam de aanvaller medio 2014 vervolgens definitief over van Barcelona.

Bojan heeft nu besloten om langer bij zijn huidige club te blijven. De aanwezigheid van manager Mark Hughes had een grote invloed op zijn beslissing: 'Hij is één van de belangrijkste redenen dat ik getekend heb. Vanaf de eerste dag heeft hij me het vertrouwen gegeven. Dat voelt heel goed', aldus Bojan op de clubsite.

De dribbelaar lag er in 2015 ruim zes maanden uit met een knieblessure, maar kwam sterk terug. Bojan is de fans dankbaar voor de support die hij in de tussentijd van hen ontving: 'Ik waardeer heel erg hoe de fans me ook tijdens mijn blessure gesteund hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.