Stevens' Red Bull achterhaalt Sturm Graz na zege

Red Bull Salzburg heeft uitstekende zaken gedaan in de Oostenrijkse competitie. De ploeg van trainer Huub Stevens won de topper tegen Sturm Graz met 2-1 en kwam op gelijke hoogte.

Voorafgaand aan de wedstrijd had Red Bull drie punten minder dan nummer twee Sturm Graz, dat in de 25ste minuut op voorsprong kwam door een treffer van Roman Kienast. Maar de thuisploeg toonde veerkracht en maakte nog voor rust gelijk. Roman Wallner was verantwoordelijk voor de gelijkmaker.

Na rust gingen Die Bullen op jacht naar de overwinning en al na negen minuten had Steves' ploeg succes. Alan (foto) maakte de 2-1, die uiteindelijk de winnende treffer bleek in Salzburg. Beide teams hebben daardoor nu 33 punten uit negentien wedstrijden, vier minder dan de verrassende koploper SV Ried. Foto: VI Images