Stevens: 'Misschien is het wel mooi geweest als trainer'

Lees een uitgebreid interview met Stevens in Voetbal International 51. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel. Klik hier voor de inhoud van het dubbeldikke kerstnummer.

Stevens: 'Misschien is het wel mooi geweest als trainer'

Huub Stevens sluit niet uit dat zijn trainerscarrière voorbij is. In een interview met het weekblad Voetbal International, dat woensdag verschijnt, gaat de 59-jarige oefenmeester uitgebreider in op zijn ontslag bij Schalke 04. Stevens zegt onder meer: 'De kans bestaat dat het als trainer mooi is geweest. Mocht ik nog ergens in willen stappen, dan moet het wel héél bijzonder zijn.'

Stevens werd door de clubleiding van Schalke ontslagen op de ochtend na de thuisnederlaag tegen SC Freiburg (1-3), afgelopen zaterdag. Onder leiding van Stevens wist Schalke al zes keer op rij niet te winnen, maar desondanks had de coach verwacht het seizoen in Gelsenkirchen te mogen voltooien.

Technisch directeur Horst Heldt dacht hier anders over. 'Als je kijkt over heel de periode en de omstandigheden waarin ik sinds vorig jaar september bij Schalke heb moeten werken... Dan had ik wel verwacht dit seizoen te mogen afmaken.' (Vincent Okker)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's