Stevens krijgt in Saloniki de beschikking over Stoch

Miroslav Stoch verlaat Fenerbahçe na drie seizoenen voor een nieuw avontuur in Griekenland. Het PAOK Saloniki van trainer Huub Stevens heeft de voormalig vleugelaanvaller van FC Twente overgenomen.

Stevens krijgt in Saloniki de beschikking over Stoch

Sinds Stoch in de zomer van 2010 overstapte van Chelsea - dat de nu 23-jarige Slowaak verhuurde aan de Tukkers - naar Fenerbahçe speelde hij 73 wedstrijden in de Turkse Süper Lig en scoorde daarin veertien keer. Het afgelopen seizoen kwam de flankspeler tot slechts tien basisplaatsen en mocht dan ook vertrekken uit Istanbul.

De 37-voudig international gaat nu zijn geluk beproeven bij PAOK, waar Stevens eerder deze zomer onder anderen Lucas (Karpaty Lviv), Iñigo López (Granada), Miguel Vítor (Benfica) en Tomas Necid (gehuurd van CSKA Moskou) al als verse krachten kon begroeten.

Fenerbahçe nam afscheid van Stoch, maar versterkte zich met Emmanuel Emenike. De 26-jarige spits uit Nigeria werd voor zo'n dertien miljoen euro overgenomen van Spartak Moskou. In Turkije wordt hij ploeggenoot van Dirk Kuijt en mogelijk ook van Oscar Cardozo (Benfica), die ook nog steeds met een transfer naar Fenerbahçe in verband wordt gebracht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen