Stevens: 'Keuze Bréchet tekent zijn juiste instelling'

Jérémie Bréchet zet zijn handtekening onder een driejarig contract met PSV. 'Hij geeft het sportieve verhaal voorrang', zegt trainer Huub Stevens.

Stevens: 'Keuze Bréchet tekent zijn juiste instelling'

Stevens toont zich gelukkig met de komst van de 28-jarige Fransman, die na een medische keuring zijn transfervrije overgang van Sochaux naar Eindhoven kan bezegelen. 'Dat hij voor PSV kiest, betekent dat hij over de juiste instelling beschikt', zegt de PSV-coach in De Telegraaf.

Het vooruitzicht te kunnen spelen in de Champions League was voor Bréchet een van de redenen voor PSV te kiezen. 'Een speler van zijn leeftijd wil vaak nog een flinke financiële klapper maken, maar Bréchet geeft het sportieve verhaal voorrang', aldus Stevens. 'Ik ben daar erg blij mee, want hij is op meerdere plaatsen inzetbaar; links op het middenveld, linksback en centraal links in het hart van de verdediging. Daarnaast is hij sterk met het hoofd en een persoonlijkheid.'

Ondanks de komst van Bréchet en de Mexicaan Francisco Rodríguez wil PSV ook huurling Slobodan Rajkovic in Eindhoven houden. Chelsea lijkt af te willen van de Servische jeugdinternational, die naar verluidt is aangeboden aan Hamburger SV. 'Dat heb ik ook begrepen, blijkbaar zijn ze met hem aan het handelen', zegt Stevens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen