Stevens dik tevreden na winkelen in Nederland

Reacties

Mede dankzij Nederlandse en Belgische inbreng heeft trainer Huub Stevens de onderlinge concurrentie in de selectie van het Griekse PAOK Saloniki fors vergroot. Vorige week verwelkomde de Limburger provinciegenoot Danny Hoesen.

Stevens dik tevreden na winkelen in Nederland

De van Ajax gehuurde spits was zijn zesde versterking tijdens de winterse transferperiode. Daarnaast slaagde PAOK erin zeven spelers elders onder te brengen. 'Per saldo ben ik er enorm op vooruitgegaan', stelt Stevens (foto) die eerder Hedwiges Maduro (Sevilla) en Maarten Martens (AZ) naar Thessaloniki zag komen. Verder versterkte de Griekse nummer twee zich met verdediger Juan Insaurralde (Spartak Moskou) en middenvelder Bibras Natkho (Rubin Kazan).

'Geen bekende namen in Nederland, maar dit zijn ervaren jongens die weten hoe het spel gespeeld moet worden', vervolgt Stevens. β€˜En dat is juist wat ik nodig had. De eerste seizoenshelft was de selectie door blessures wat aan de smalle kant. En sommige selectiespelers waren ook heel jong. Een aantal van hen is deze maand verhuurd. Dus terwijl de selectie aan de bovenkant is versterkt, hebben we aan de onderkant wat laten afvloeien. '

Bekijk hier al onze video's