Sterren op bezoek in Utrecht voor benefietwedstrijd

Reacties

Stadion Galgenwaard is op zaterdag 2 mei het toneel voor een benefietwedstrijd met de nodige internationale sterren. De zogeheten Laureus All Stars nemen het dan op tegen de Real Madrid Legends om geld op te halen voor nader te bepalen lokale initiatieven in Utrecht en de projecten van Laureus Nederland.

Sterren op bezoek in Utrecht voor benefietwedstrijd

Het team van Laureus zal onder meer bestaan uit Edwin van der Sar, Pierre van Hooijdonk, Adri van Tiggelen en Laureus-bestuurslid Clarence Seedorf (foto). Meer namen zijn nog niet bekend.

Laureus Nederland is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de achterstandspositie op sociaal en maatschappelijk vlak van kinderen en jongeren.

Frans van Seumeren, grootaandeelhouder van FC Utrecht, is blij met de komst van het duel naar de Domstad. 'FC Utrecht neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door projecten te starten en activiteiten te organiseren onder de naam FC Utrecht Maatschappelijk maar ook door initiatieven als de Laureus Charity Match te ondersteunen', vertelt hij op de website van Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.