'Sterling zal ook een miljoen per week weigeren'

Reacties

Raheem Sterling heeft zich in enorm tempo onmogelijk gemaakt bij Liverpool. De club heeft een gepland gesprek met de dribbelaar afgeblazen vanwege de bizarre uitlatingen van diens zaakwaarnemer.

'Sterling zal ook een miljoen per week weigeren'

Het is de volgende aflevering in de soap rond Sterling, die Liverpool eerder deze week liet weten dat hij zijn in 2017 aflopende contract niet wil verlengen omdat hij in de zomer een transfer wil maken.

Sterling kwam vervolgens onder vuur te liggen bij supporters én clubicoon Jamie Carragher, waarna zijn zaakwaarnemer Aidy Ward uit zijn slof schoot. 'Ik geef geen moer om de PR van Liverpool', zei hij. 'Sterling blijft niet. Ook niet als ze hem een miljoen per week bieden. Hij tekent geen enkel contract. Het maakt me niet uit wat mensen vinden van wat ik zeg. Mijn functie is ervoor zorgen dat mijn cliënten het zo goed mogelijk krijgen.'

Liverpool heeft naar aanleiding van het relaas van Ward een gepland onderhoud van Sterling afgeblazen. Ook is het onduidelijk of de jongeling zondag meespeelt tegen Stoke City, aangezien supporters van plan zijn hun ongenoegen over het talent in woord en gebaar duidelijk te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.