Stekelenburg kijkt uit naar terugkeer Pickford en verlengt contract

Reacties

Maarten Stekelenburg blijft bij Everton. De 35-jarige doelman heeft zijn nog één jaar doorlopende contract met een seizoen verlengd en ligt nu tot medio 2020 vast op Goodison Park.

Stekelenburg kijkt uit naar terugkeer Pickford en verlengt contract

Bij Everton is Jordan Pickford de eerste doelman en hij gaf een uitstekend seizoen een prima vervolg op het WK. Pickford geniet momenteel nog van zijn vakantie en daardoor mocht Stekelenburg veel minuten maken in de voorbereiding. Voor het aankomende seizoen ziet het er echter niet naar uit dat hij weer wekelijks zal gaan spelen.

Er was dan ook sprake van een mogelijk vertrek van Stekelenburg, maar de Nederlander heeft besloten om bij Everton te blijven. 'Ik weet wat mijn rol is', zegt de keeper op de website van Everton. 'Het afgelopen seizoen was zwaar voor mij, omdat ik een paar maanden de tijd nodig had om te herstellen van een blessure. Maar nu ben ik helemaal fit en ik kijk uit naar de terugkeer van Jordan, zodat we het beste bij elkaar naar boven kunnen halen.'

Stekelenburg speelt sinds 2016 voor Everton, dat de doelman destijds overnam van Fulham. De 58-voudig Oranje-international speelde eerder in zijn loopbaan voor Southampton, AS Monaco, AS Roma en Ajax.

Spelersprofiel

M. Stekelenburg


Geboortedatum:
22 september 1982
Leeftijd:
41
Geboorteplaats:
Haarlem
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,97 m
Gewicht:
92 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.