Stekelenburg en AS Roma hard onderuit bij Atalanta

AS Roma heeft zich geblameerd in de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo. Door een hattrick van Germán Denis liep de score op tot liefst 4-1. Daarnaast moesten de Romeinen de wedstrijd afsluiten met negen spelers.

Na twintig minuten moest doelman Maarten Stekelenburg al twee keer de bal uit het net grabbelen. Na tien minuten maakte Guido Marilungo op aangeven van Denis de openingstreffer. Negen minuten later scoorde Denis zelf.

Tien minuten voor rust maakte Fabio Borini de aansluitingstreffer, waardoor een comeback van Roma in de tweede helft verwacht werd. Het pakte echter anders uit voor I Lupi. Direct na rust tilde Denis de score naar 3-1. Een rode kaart voor Pablo Osvaldo maakte de situatie voor Roma niet gemakkelijker.

Een half uur voor tijd maakte Denis de vernedering compleet met de 4-1. Roma verliet het veld uiteindelijk met negen spelers door een rode kaart voor Marco Cassetti. Roma staat vijfde in de Serie A, Atalanta springt van de zestiende naar de elfde plaats.

Overige duels:Chievo - Cesena 1-0Cagliari - Lecce 1-2Catania - Novara 3-1Siena - Palermo 4-1 Foto: VI Images