Steijn: 'In deze fase alleen échte mannen nodig bij ADO'

In de jacht op lijfsbehoud neemt ADO het donderdag op tegen FC Groningen. Trainer Maurice Steijn heeft in de aanloop naar het treffen in eigen huis zijn spelers op scherp gezet.

Steijn: 'In deze fase alleen échte mannen nodig bij ADO'

'Groningen heeft een mindere serie en zal niet met een glimlach zitten te wachten op een uitwedstrijd tegen ADO', aldus Steijn. 'We hebben bijna weer een fitte groep en dat is een luxe.'

Na FC Groningen wacht zondag het uitduel met Vitesse. Dan moeten de Hagenaars het nog doen zonder Ahmed Ammi die na een aanvaring met Steijn tot maandag uit de selectie werd gezet.

De coach van ADO nam afgelopen week ook al afscheid van aanvaller Milan Lalkovic. Ook over de negentienjarige Slowaak, huurling van Chelsea, was Steijn niet te spreken.

Lalkovic raakte kort na zijn overgang geblesseerd aan een hamstring en moest enkele weken toekijken. Na zijn herstel kon Lalkovic met zijn spel en gedrag geen indruk maken.

'Ik was niet te spreken over zijn instelling en in goed overleg met Chelsea is besloten om hem per direct terug te sturen. In deze fase heb ik bij ADO alleen échte mannen nodig, die alles voor de club willen geven.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's