Steijn haalt uit naar 'snotneuzen': 'Niveau van niks'

Reacties

Niet het resultaat, maar de houding van het arbitrale kwartet zit VVV Venlo-trainer Maurice Steijn het meest dwars na de 2-1 nederlaag tegen Jong PSV. De coach heeft geen goed woord over voor de houding van de scheidsrechter.

Steijn haalt uit naar 'snotneuzen': 'Niveau van niks'

'Een niveau van niks vanavond van de scheidsrechters', foeterde Steijn bij FOX Sports. 'Met name de houding bevalt me niet, zeer irritant. Het lijkt nergens op.' De Eindhovenaren beslisten de wedstrijd in de extra tijd dankzij een rake strafschop van Rai Vloet. De Limburgers zagen de achterstand op koploper Sparta Rotterdam oplopen tot negen verliespunten.

'Het is niet zozeer de penalty die me stoort, maar als je als VVV tweede staat en voor het kampioenschap wil spelen en je stuurt als KNVB dan vier van dit soort mensen...' Het is niet voor het eerst dat de trainer uithaalt naar de arbitrage, zo weet hij zelf ook. 'Ik kreeg vier jaar geleden een schorsing van twee wedstrijden omdat ik een scheidsrechter snotneus noemde, dat vonden ze blijkbaar heel interessant. Maar het zijn nog steeds snotneuzen.'

'De KNVB zal zaterdagochtend wel weer bellen, maar ik denk dat ze zich ook eens achter de oren moet krabben en de beelden moeten bekijken. Het enige wat ik van de heren vraag is dat ze de regels volgen en zich normaal gedragen. Met name de houding zorgt voor heel veel irritatie', aldus de woedende coach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.