Stegeman ziet ruimte voor verbetering ondanks derde plek

Reacties

Heracles Almelo kan zaterdag een belangrijke slag slaan in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. Het op de zesde plaats staande AZ komt dan naar Almelo en wordt bij een overwinning op een achterstand van zeven punten gezet.

Stegeman ziet ruimte voor verbetering ondanks derde plek

Heracles klom zelf door de 2-0 overwinning op PEC Zwolle naar de derde stek in de Eredivisie. 'Voor de supporters en de club is het hartstikke mooi, maar ik zie die derde plaats hooguit als een indicatie dat we op de goede weg zijn', aldus John Stegeman in gesprek met Voetbal International.

De trainer zag hoe zijn elftal zaterdag voor de negende keer dit seizoen de nul hield. 'We besteden al geruime tijd veel aandacht aan de verdedigende organisatie en het is mooi dat zich dat nu uitbetaalt. Tegen PEC hebben we weinig kansen weggegeven en heel volwassen gespeeld. Voetballend vond ik ons niet eens zo goed, wat dat betreft zit er nog veel rek in.'

Stegeman kan tegen AZ weer beschikken over linksback Mark-Jan Fledderus. De geschorste aanvoerder werd tegen PEC vervangen door Robin Gosens, die door een gele kaart zelf tegen een schorsing aanliep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.