Stegeman ziet bij Heracles 'genoeg aanknopingspunten'

Reacties

Hoewel de situatie met drie punten uit tien duels allerbelabberdst is voor Heracles Almelo, wanhoopt trainer John Stegeman zeker nog niet. Zondagmiddag wacht de Eredivisiehekkensluiter alwéér een cruciaal duel.

Stegeman ziet bij Heracles 'genoeg aanknopingspunten'

Waar afgelopen speelronde op pijnlijke wijze met 1-3 werd verloren van promovendus Willem II, wacht nu een bezoek aan Deventer. Go Ahead Eagles is met elf punten uit tien duels de nummer veertien. Heracles heeft nog altijd maar drie punten, maar boekte midweeks wel een succesje. FC Emmen werd in de derde ronde van het bekertoernooi verslagen met 6-2. Een glansrol was er voor Oussama Tannane, die vijf keer scoorde.

'We hebben afgelopen dinsdag tegen FC Emmen zelfvertrouwen getankt', vertelt Stegeman op de clubwebsite. 'Tegen een goede ploeg uit de Jupiler League is 6-2 niet slecht. We moeten positief blijven, ik zie genoeg aanknopingspunten om de competitie op een goede plaats af te sluiten', aldus Stegeman, die bij een eventuele verliespartij het gat met de Deventenaren ziet groeien tot elf punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.