Stegeman vindt dat dit AZ niets onderdoet voor topclubs

Reacties

Heracles-trainer John Stegeman hoopt een wedstrijd als tegen AZ (3-6) niet meer mee te maken, al complimenteert hij zijn ploeg om de werklust.

Stegeman vindt dat dit AZ niets onderdoet voor topclubs

'We hebben tegen en heel goede tegenstander gevoetbald. We hebben zelf te veel fouten gemaakt waardoor we doelpunten tegen hebben gekregen. En we zij ook bij vlagen op kwaliteit in de omschakeling afgetroefd door AZ', vatte Stegeman de nederlaag van zijn ploeg kort en bondig samen voor de camera van FOX Sports.

Hoewel er een hoop misging achterin, weigerde Stegeman gelegenheidsverdediger Joey Pelupessy de schuld te geven van de nederlaag na het veroorzaken van de eerste twee tegengoals. 'Joey is voor ons een belangrijke speler die noodgedwongen op die plek moest spelen. Als er één schuldig is, ben ik het', stak de oefenmeester de hand in eigen boezem.

'Compliment voor de ploeg dat we erin bleven geloven en bleven vechten', meende aanvoerder Mark-Jan Fledderus, die constateerde dat de problemen vooral achterin lagen. 'Ik denk dat we een paar keer niet goed stonden. We stonden in de restverdediging niet goed opgesteld. Dat is wel een voetbalterm, dus ik weet niet of iedereen dat begrijpt', zei hij met een knipoog.

'We hebben vandaag niet opgegeven', stipte Stegeman de grootste winst van de avond aan. En verliezen van dit AZ vond hij absoluut geen schande. 'PSV, Ajax en Feyenoord zijn topclubs. AZ past daar nu zonder probleem tussen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.