Stegeman teleurgesteld in fans: 'Uitfluiten helpt niet'

Reacties

John Stegeman uitte na de 2-1 zege op De Graafschap zijn ongenoegen over het gedrag van de Almelose fans. De Heracles-trainer vindt dat zijn ploeg veel meer krediet verdient.

Stegeman teleurgesteld in fans: 'Uitfluiten helpt niet'

Heracles maakte in de openingsfase van het duel een vrij tamme indruk en zag De Graafschap een aantal kansen onbenut laten. De fans van de Heraclieden uitten hun ongenoegen met boegeroep en gefluit.

'Daar heb ik me heel erg over verbaasd. Dat mogen jullie best weten', zei Stegeman na afloop op de persconferentie. 'We staan vierde. Als we niet goed spelen, dan is het niet goed, maar je helpt je ploeg niet als je gaat fluiten. Daar zijn ik en mijn spelers heel teleurgesteld over. Kom op zeg! We staan vierde!'

'Vorige week hebben we een zware wedstrijd verloren', wees hij naar de 4-0 zeperd tegen streekrivaal FC Twente. 'Dus er zat spanning op de ploeg. Dan moet je ze helpen in plaats van uitfluiten, want dan gaan ze juist méér fouten maken. Ik vind het heel knap dat mijn team zich daar heeft uitgeknokt.'

'Blijkbaar zijn we in Almelo snel verwend. Wat we presteren is hartstikke knap. De ene keer gaat het makkelijker dan de andere keer, maar we doen het áltijd samen. Dat is de kracht van deze club en hopelijk zal dat in de toekomst ook zo zijn', sloot de coach af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.