Stegeman richt vizier al op kelderkraker tegen NAC

Reacties

Met een 2-0 zege op PEC Zwolle zette Heracles Almelo een enorme stap richting lijfsbehoud. 'Nu is het zaak volgende week bij NAC Breda een goed resultaat te behalen', aldus trainer John Stegeman.

Stegeman richt vizier al op kelderkraker tegen NAC

Met nog drie duels te spelen staat Heracles drie punten voor op NAC, dat zestiende staat. De clash in Breda wordt dus van cruciaal belang. 'Het is spannend. Mooi toch? We gaan niet naar NAC om te verliezen. Als we boven die streep willen blijven hebben we daar een goed resultaat nodig', vervolgde Stegeman. 'Zoals we vandaag hebben gespeeld moeten we tegen elke tegenstander spelen.'

PEC Zwolle-trainer Ron Jans was niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. De vorm van zijn elftal baart hem zorgen, aangezien over twee weken de bekerfinale tegen FC Groningen op het programma staat. 'FC Groningen doet het veel beter. Dat heeft gisteren (1-4 zege op Willem II, red.) een mooi resultaat geboekt. Ik vond ons initiatiefloos. Het was allemaal veel te traag', zei hij.

Jans blikte ook terug op de tamelijk bizarre rode kaart die Trent Sainsbury kreeg. De Australiër werd weggestuurd door arbiter Pol van Boekel omdat hij de doorgebroken Wout Weghorst zou hebben neergehaald. 'Die kaart had geen invloed op het resultaat, want het stond al 2-0, maar het was niet eens een overtreding. Er was niets aan de hand', foeterde Jans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.