Stegeman houdt vertrouwen ondanks improductiviteit

Reacties

Goed voetballen, maar niet scoren. Dat was volgens Heracles Almelo-trainer John Stegeman, zoals wel vaker, het grote probleem tegen AZ. De Heraclieden gingen in Alkmaar met 3-1 onderuit.

Stegeman houdt vertrouwen ondanks improductiviteit

Stegeman was tevreden over het spel dat zijn ploeg liet zien in Alkmaar. Maar opnieuw was het niet voldoende voor een resultaat. De reden is volgens de trainer duidelijk. 'Doelpunten maken. Daar kan ik heel kort in zijn', zegt Stegeman tegenover FOX Sports. Heracles maakte in Alkmaar pas het eerste doelpunt van 2015.

'Dat is het enige waar wij ons te kort mee hebben gedaan. We hebben genoeg kansen gekregen, maar we schieten ze er niet in. En dat is iets wat mij zorgen baart', aldus Stegeman. 'Volgens mij hebben wij wel genoeg scorend vermogen en creëren we genoeg mogelijkheden.'

De huidige stek van Heracles levert aan het einde van het seizoen de verplichting tot play-offs om handhaving op. 'Maar ik ben ervan overtuigd dat wij in de Eredivisie kunnen blijven, al moeten we wel realiseren waar wij staan. We spelen soms te vrijblijvend. Het is allemaal te lief, dat moet er echt uit. Daar maak ik me wel echt zorgen om', zo besluit Stegeman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.