Stegeman houdt hoop: 'Heracles heeft genoeg kwaliteit'

Reacties

De wissel van de wacht bij Heracles Almelo heeft nog niet zijn vruchten afgeworpen. Ook het tweede competitieduel onder leiding van trainer John Stegeman ging verloren.

Stegeman houdt hoop: 'Heracles heeft genoeg kwaliteit'

In eigen huis waren de Heraclieden niet opgewassen tegen streekgenoot FC Twente (1-4). 'Misschien niet nee. We hebben verloren van een goede ploeg, maar we zullen ons hoofd omhoog moeten houden', zegt Stegeman tegenover de NOS.

Ook de zesde speelronde leverde geen punt op voor de hekkensluiter. 'Ik had gehoopt op een resultaat, maar het zat er helaas niet in. Op de cruciale momenten hebben we nagelaten een doelpunt te maken. Na de 2-1 en 3-1 kort achter elkaar was het over', aldus de opvolger van de ontslagen Jan de Jonge.

Toch zag Stegeman genoeg aanknopingspunten. 'Wij begonnen met goed en agressief spel aan de wedstrijd, maar gaandeweg de eerste helft werd FC Twente sterker. Ik zie bij vlagen verbetering, maar er moeten behoorlijke stappen gezet worden. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze ploeg voldoende kwaliteit heeft.'

Stegeman weet wat hem te doen staat in de komende periode. 'We hebben nul punten, het is aan ons de taak om de jongens te blijven motiveren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.