Stans gaat proberen NAC naar de Eredivisie te helpen

Reacties

Jeff Stans vervolgt zijn loopbaan bij NAC Breda, dat heeft de Jupiler League-club bevestigd. De 26-jarige middenvelder komt transfervrij over van Excelsior en tekent een driejarig contract bij de Brabanders.

Stans gaat proberen NAC naar de Eredivisie te helpen

Stans reageert op de NAC-site op zijn overstap. 'Ik ben op een leeftijd en punt in mijn leven gekomen dat processen heel belangrijk zijn, wat een club kan en wil. Ik heb daarom ook een keuze gemaakt voor het totaalplaatje en voor de potentie van de club.'

De middenvelder was ook in beeld bij onder meer FC Twente en Willem II. Stans zei eerder tegen VI te mikken op een club uit de middenmoot of subtop van de Eredivisie. NAC heeft volgens hem de potentie om in die categorie te vallen.

Stans was de voorbije drie seizoenen een vaste waarde bij Excelsior. Hij kwam in 114 wedstrijden tot negentien goals en elf assists voor de Rotterdammers. Bij Excelsior werkte Stans eerder samen met Marinus Dijkhuizen, de huidige trainer van NAC.

De club uit Breda versterkte zich onlangs al met Olivier Rommens, Robbie Haemhouts, Gianluca Nijholt en Giovanni Korte. Daartegenover stond een leegloop van de selectie met het vertrek van Ronnie Stam en Jelle ten Rouwelaar (gestopt), Donny Gorter (onbekend), Mats Seuntjes (AZ), Sjoerd Ars (Haladás Szombathelyi), Uros Matic (Sturm Graz), Kenny van der Weg (Ross County), Joey Suk en Kevin Brands (Go Ahead Eagles).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.