Stankovic draagt bij aan ruime zege Inter op Parma

Rafael Benítez zit wat weer comfortabeler in de dug-out als trainer van Internazionale. De Spaanse oefenmeester, die de voorbije weken vanwege de tegenvallende resultaten én speelwijze steeds meer onder druk kwam te staan, zag zijn ploeg zondagmiddag in Milaan ruim winnen van Parma: 5-2.

Stankovic draagt bij aan ruime zege Inter op Parma

Grote man aan de kant van de regerend landskampioen was Dejan Stankovic. De Servische routinier boog in de eerste helft eigenhandig een 1-0 achterstand om in een voorsprong en tekende een kwartier vóór tijd voor de 5-2. De routinier kreeg elf minuten vóór tijd een publiekswissel van Benítez.

Tussendoor troffen Esteban Cambiasso en Thiago Motta ook nog doel voor Inter. De Argentijn Hernán Crespo (ex-Inter) nam beide goals van Parma voor zijn rekening. Bij Internazionale bereidde Oranje-international Wesley Sneijder twee van de vijf treffers voor.

Inter maakte met de zege op Parma een einde aan een reeks van vijf officële wedstrijden zonder zege. De Nerazzuri kwamen de voorbije weken niet tot winst tegen achtereenvolgens Tottenham Hotspur (Champions League, 3-1), Brescia (1-1), Lecce (1-1), AC Milan (0-1) en Chievo (2-1). Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's