Standard Luik op de valreep naast Club Brugge

Club Brugge leek af te stevenen op een uitzege bij Standard Luik, maar Les Rouches hadden nog adem in de slotfase en sloten af met een 2-2 gelijkspel.

In een evenwichtige wedstrijd namen de bezoekers een kwartier voor tijd plots afstand. Eerst demarreerde Ivan Perisic met een doeltreffend schot als afsluiting en kort daarop leek Joseph Akpala de wedstrijd te beslissen toen hij in grote vrijheid mocht binnen koppen.

Vier minuten voor tijd zorgde Mohammed Tchité voor hoop bij Standard. De assistgever Dirar leek de bal echter met de hand meegenomen te hebben. In de laatste minuut mocht de thuisploeg nog een vrije trap nemen via Berrier, Club kreeg de bal niet weg en zo kon Mehdi Carcela-Gonzalez (foto) alsnog voor de gelijkmaker zorgen. Foto: VI Images