Stam zoekt nieuwe club: 'Ik kan nog jaren mee'

Reacties

Ronnie Stam is per direct transfervrij. Zijn club Standard Luik heeft het contract met de Bredanaar ontbonden.

Stam zoekt nieuwe club: 'Ik kan nog jaren mee'

Daardoor kan de dertigjarige speler nu gaan en staan waar hij wil. 'Ik ben hartstikke fit en nog relatief jong. Ik zou graag weer bij een mooie club aan de slag gaan', aldus Stam tegenover Voetbal International.

Stam speelde sinds de zomer van 2013 bij Standard Luik. Vanwege de komst van de nieuwe eigenaar moest een groot aantal spelers met hoge contracten evenwel vertrekken omdat hij mikte op de jeugd. Bij zijn voorgaande ploegen Wigan Athletic, FC Twente en jeugdliefde NAC was hij steeds van grote waarde. In zijn periode in Enschede lonkte zelfs het Nederlands elftal. Stam denkt nog steeds hetzelfde te kunnen brengen. 'Ik denk dat ik nog jaren meekan. Het liefst op een zo hoog mogelijk niveau.'

NAC
Dat denkt coach Robert Maaskant van NAC ook. De oefenmeester wil de Bredanaar graag naar het Rat Verlegh Stadion halen. Hij sprak al met Stam, maar wist toen nog niet dat de club komend seizoen in de Eerste Divisie zou spelen. 

Stam staat bij veel clubs op het lijstje, maar tot concrete onderhandelingen met clubs is het vooralsnog niet gekomen.  Hij gaat zijn voormalige club NAC vragen mee te trainen om zijn conditie op peil te houden.

Danny Verbeek vertrekt eveneens transfervrij bij Standard Luik. Voor hem is, behalve NAC, Excelsior in de markt. De buitenspeler wil deze week de knoop doorhakken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.