Stam ziet toekomst in Engeland, Vardy haalt geintje uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Stam ziet toekomst in Engeland, Vardy haalt geintje uit

Dirk Kuijt koos een mooi potje uit om voor even terug te keren op Anfield. Hij zag zijn ex-werkgever Liverpool de finale van de Europa League bereiken door met 3-0 te winnen van Villarreal.

•  Het is overigens te hopen voor Kuijt dat hij niet naast de radiocommentator heeft gezeten…

Jaap Stam heeft zijn diploma binnen en hij heeft voor zichzelf al een toekomst uitgestippeld. 'Het is niet zo dat ik niet in Nederland wil werken, maar het buitenland heeft wel mijn voorkeur. En ik zou het ook aandurven om direct bij een grote club te beginnen', vertelt de verdediger van weleer. Hij heeft een voorkeur voor Engeland, waar hij tijdens zijn loopbaan uitkwam voor Manchester United. ' Het hoeft niet meteen de Premier League te zijn, het zou ook het Championship of de League One kunnen worden. Ook daar zitten grote clubs tussen, waar je echt iets kunt gaan opbouwen.' (De Telegraaf)

Jamie Vardy is havin' a party. De spits is al de hele week gelukkig door de binnengehaalde titel van Leicester City. Op de training zag hij daarom aanleiding om een interview met aanvoerder Wes Morgan met een welgemikte vrije trap te verstoren.

• De laatste speelronde van de Eredivisie wordt afgewerkt met een nieuwe bal. En als we het persbericht mogen geloven staat de heren voetballers nogal wat te wachten. 'In het design met de naam scratch staat het gevecht om de bal centraal. De strepen van klauwen en de print van drakenhuid symboliseren strijd, passie en verrassing: elementen die in zestig jaar evolutie van de Eredivisie een plekje op de jubileumbal verdienen. De Derbystar-bal staat bekend om de zeer stabiele vluchteigenschappen. Deze worden gevormd door de combinatie van een aantal factoren, waaronder 32 handgestikte panels en een perfecte ronde binnenbal, het juiste contragewicht en de zorgvuldige manier van stikken. ' Hoe dan ook: wij houden het op een bal. En daar gaan we dus niet de draak mee steken.

'Hij zal de komende tien jaar de echte Strootman zijn.'
• Walter Sabatini, technisch dircteur bij AS Roma, vertelt aan La Gazzetta dello Sport dat Kevin Strootman niet zal vertrekken. Sterker nog, de bestuurder heeft alle vertrouwen in de Nederlander, die onlangs na lang blessureleed zijn rentree maakte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.