Stam krijgt in topper nieuwe dreun te verwerken

Reacties

Het Reading van manager Jaap Stam is zaterdagavond met beide benen op de grond gezet. Brighton and Hove Albion was met 3-0 te sterk in de Championship-topper.

Stam krijgt in topper nieuwe dreun te verwerken

Stam maakt met Reading een belangrijke periode door met wedstrijden tegen topploegen Huddersfield Town, Brighton en Newcastle United. The Royals begonnen die reeks vorige week slecht met een 1-0 verlies bij Huddersfield en ook deze zaterdag ging het mis.

Sam Baldock, Jamie Murphy en Anthony Knockaert verzorgden de doelpunten voor de thuisploeg, die veel sterker was dan de formatie van Stam. De Nederlandse manager had een basisplaats voor Roy Beerens, Joey van den Berg zat negentig minuten op de reservebank.

De tweede nederlaag op rij is slecht nieuws voor Stam. Reading is inmiddels gezakt naar de vijfde plaats en moet oppassen dat het niet uit de topzes wegvalt. De nummers drie tot en met zes spelen aan het einde van het seizoen play-offs om promotie naar de Premier League.

Aston Villa - Derby County 1-0
Premier Leauge-degradant Aston Villa was de afgelopen weken bezig aan een historisch slechte reeks. The Villans verloren hun laatste vijf Championship-duels en wisten hun laatste negen competitieduels niet te winnen. Tegen Derby County was het dan eindelijk wel raak.

Die euforie steeg Leandro Bacuna in de extra tijd naar zijn hoofd. De Nederlander stormde na een discutabele beslissing af op de assistent-scheidsrechter. Arbiter Andy Madley zag er een kopstoot in en stuurde de voormalige FC Groningen-speler met direct rood van het veld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.