Stam kan definitief rekenen op Beerens bij Reading

Reacties

Roy Beerens vervolgt zijn loopbaan definitief bij Reading. De club uit het Championship meldt zojuist dat de 28-jarige buitenspeler, die overkomt van Hertha BSC, een contract voor drie seizoenen heeft getekend.

Stam kan definitief rekenen op Beerens bij Reading

Eerder deze week bereikten beide clubs al een akkoord over een afkoopsom van naar verluidt 1,2 miljoen euro voor de tweevoudig Oranje-international die afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor in Berlijn. Om die reden mocht hij uitkijken naar een nieuwe club. In een eerder stadium was Beerens dicht bij een akkoord met VfB Stuttgart, maar een transfer binnen Duitsland ketste op het laatste moment om financiële redenen af. 

Beerens wordt de derde Nederlandse voetballer bij Reading. In een eerder stadium verzekerde manager Jaap Stam zich al van de komst van Joey van den Berg en Danzell Gravenberch. Reading eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in het Championship.

Zaakwaarnemer Dick van Burik is blij met het akkoord laat hij weten aan VI. 'Dat Jaap Stam zei dat ze dachten dat hij niet haalbaar zou zijn is al een heel mooi compliment voor Roy. Hij heeft bij Hertha een rotjaar achter de rug, maar staat te trappelen om er een mooi seizoen van te maken.'

Stam laat zich op de clubwebsite lovend uit over de voormalige aanvaller van PSV, NEC, SC Heerenveen en AZ. 'Hij beschikt over heel veel kwaliteiten en kan op beide vleugels uit de voeten. Bovendien is hij technisch ook zeer goed onderlegd en kan hij doelpunten maken en kansen creëren voor anderen. Ik denk dat onze fans van hem gaan genieten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.