Spurs verslaat West Ham in spectaculair duel

Tottenham Hotspur heeft de tweede plaats in het Premiership heroverd. The Spurs wonnen op White Hart Lane in een spannend duel met 3-2 van stadgenoot West Ham United.

Al het spektakel zat in de tweede helft, tot aan de rust bleef het 0-0. Simon Davies opende in de 62ste minuut de score voor Tottenham. Binnen vijf minuten maakte Frederic Kanouté alweer gelijk.

Robbie Keane dwong even later een strafschop af die aanvoerder Teddy Sheringham koeltjes benutte. Opnieuw maakten the Hammers de achterstand snel goed. Trevor Sinclair scoorde fraai op aangeven van Paolo Di Canio.

West Ham had echter geen antwoord op de late treffer van Anthony Gardner. Zijn van richting veranderde schot bleek de winnende te zijn voor Tottenham. Het ontbrak West Ham aan tijd en kracht om nogmaals terug te vechten.